– 13-17 DECEMBER 2021 –

Samen met andere kunstorganisaties op de Bijlokesite hebben we dit initiatief omarmd en maken we 300 maaltijden, die we verdelen op woensdag 15 december.

Lees meer

Jawel, we moesten er soms hemel en aarde voor bewegen. Maar het is ons gelukt: de meeste van onze concerten gaan gewoon door! Sommige splitsen we op in twee momenten. Is je optreden toch geannuleerd? Dan krijg je een persoonlijk bericht. Een up-to-date concert-overzicht vind je altijd op onze corona-pagina.

Cadeaustress? Dan helpen we je graag. Geef een Bijloke-cadeaubon, verwen ouders én kinderen met de familievoorstelling van Symfonieorkest Vlaanderen of jazzliefhebbers met de unieke samenwerking van Bill Frisell met Brussels Philharmonic. Geheimtip: er zijn weer enkele tickets voor de Mattheuspassie met Collegium Vocale Gent.

De Bijloke zet zich ook in voor De Armste Week. Bestel een meeneem-maaltijd voor 20 euro en je geld gaat integraal naar het Gents Solidariteitsfonds. Bestellen kan hier tot en met zaterdag, afhalen kan volgende woensdag 15 december in De Bijloke. Doen.

Door gj