– International Chamber Music Festival – Flanders –

Programma Oktober 2022
klik op deze link voor meer details over het programma
en om online te reserveren.

____________________________________________________________________

Welkom bij de eerste nieuwsbrief van Arte Amanti. Met deze elektronische uitgave willen wij je graag informeren over ons nieuwste programma, eventuele wijzigingen signaleren en af en toe ook even terugblikken op onze ‘past events’. Gewoon om je zin te doen krijgen in meer. 

Nog even dit… Je mag deze nieuwsbrief altijd doorsturen naar geliefden, vrienden en kennissen die interesse kunnen hebben in onze concerten. Samen bouwen we aan een gemeenschap – ‘community’ moeten we dat nu noemen – die jonge muzikale talenten een warm hart toedraagt.

We kijken er naar uit om jullie te mogen ontmoeten op een van onze volgende concerten en wil je een avond om nooit meer te vergeten beleven én terzelfdertijd het festival steunen? Schrijf je dan nu in voor onze fundraisingavond die voorzien is op zaterdag 22 oktober 2022 in de Opera van Gent. We serveren die avond bijzondere (verrassings)optredens, meet & greets met de artiesten, rising stars en jong talent … Niet twijfelen, gewoon doen!.

Kaarten / Tickets
€40  : Concert, programmaboek en receptie

Reservaties / Reservations

Reinilde Leyers
Tel: 0474 53 44 12 – Phone: +32 474 53 44 12
Email: reinilde@arte-amanti.be

Door gj