-05/09/2022-

Rain Requiem (Jef Neve) op Klara

In het kader van festival Stroom verzorgde Vocaal Ensemble Reflection in juni 2022 de koorpartij van het Rain Requiem van Jef Neve.

De opname van deze concerten is integraal te beluisteren op Klara op 8 september om 20u.
Luister mee naar de dodenmis voor de slachtoffers aan de Vesder van Jef Neve & David Van Reybrouck, uitgevoerd door Casco Phil, Hanne Roos, Wilfried Van den Brande & Vocaal Ensemble Reflection.

Luister hier

Herneming Novecento

Misschien doet de naam Novecento nog een belletje rinkelen.
In 2020 ging onze meest ambitieuze voorstelling ooit in première, en we hebben goed nieuws voor jullie!

12, 14, 15 & 16 oktober hernemen we Novecento van A. Baricco! Het wordt een voorstelling waar muziek & theater één onmiskenbaar geheel zullen vormen! 

Meer info & Tickets

Laat je je tickets liever opzij leggen?

We werken sinds kort met een gloednieuw platform om onze luisteraars snel en gemakkelijk tickets te laten bestellen. Wens je ze toch liever aan de kassa op te pikken? Dan kan je een mailtje sturen naar: hello@reflectionvocaal.com. Wij zorgen dat je tickets voor je klaar liggen aan de inkom. 

Steun Reflection met Trooper!

Online shoppen, een hoognodige vakantie-plannen of op zoek naar een cadeautje? Surf naar trooper.be, tik ‘reflection’ in, en begin ons te steunen! 1 tot 5% van je aankoop doneer je aan ons ensemble. Je betaalt daarbij geen euro extra. Meld je aan en je begint ons te steunen. Alvast van harte bedankt!

Volg jij ons reeds op Instagram?

Voor herinneringen aan onze concerten en om verder op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen van ons ensemble verwijzen we je met veel plezier naar onze Instagram pagina!

Copyright © 2022 vocaal ensemble Reflection, All rights reserved.

Our mailing address is:
hello@reflectionvocaal.com

Door gj