125 jaar geleden, in 1897, werd de Feestzaal van de Antwerpse Dierentuin ingehuldigd. In 1960 werd deze feestzaal vervangen door een nieuwe concertzaal, ingehuldigd door de muziekminnende koningin Elisabeth. En eind 2016 opende op dezelfde plek de nieuwe, gouden Koningin Elisabethzaal, die intussen door zovele musici en muziekliefhebbers in hun hart gesloten werd. We laten deze verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaan, en dragen het komende seizoen op aan ons Antwerpse monument van de klassieke muziek!

Laat je verleiden door ons aanbod vanaf september en plan je culturele seizoen. Bestel nu je abonnement en tickets voor onze speciale evenementen in seizoen 2022-2023 en maak er samen met ons een mooi jaar van! 

We geven je graag drie goede redenen om dat vandaag nog te doen:

 • Geniet van klassieke muziek in de beste akoestiek
  Geniet van het Antwerp Symphony Orchestra in de vermaarde Koningin Elisabethzaal, met een akoestiek van topniveau, hedendaags comfort en een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer.
 • Laat je inspireren door ons gevarieerde concertaanbod
  Maak je keuze uit programma’s met grote meesterwerken of kies voor een van de topsolisten en -dirigenten. Zin om wat anders te ontdekken? Kies voor een avond vol glamour tijdens het openingsgala met Sir Bryn Terfel, verdiep je tijdens het theaterconcert in Shakespeares The Tempest, of ontdek De Oorlog van Benoit.
 • Profiteer van voordelige abonnementsformules
  Met een abonnement geniet je een jaar lang extra voordelig van live klassiek (tot wel 35% korting!). En dat is nog niet alles: als abonnee krijg je tot 15% korting op bijkomende tickets, de programmaboekjes voor de helft van de prijs en toegang tot een besloten repetitie.

Bestel dus vandaag nog je abonnement!

 • Bestel bij voorkeur online op www.antwerpso.be/abonnementen
 • Bel naar onze ticketbalie op +32 3 213 54 06
  di, do en vr van 10:00 tot 12:30 en 14:00 tot 17:00
 • Ga langs de ticketbalie op het Koningin Astridplein
  di en do van 14:00 tot 16:45

Doorblader de brochure online op www.antwerpso.be/monument

Vriendelijke groeten,
Antwerp Symphony Orchestra

PS: Kocht je al een abonnement voor seizoen 2022-2023 van het Antwerp Symphony Orchestra? Dank en mag dit bericht negeren.

Door gj