Herinnert u zich nog onze oproep voor het AMUZ-steunfonds Klassiek voor jonge oortjes? Wel, dankzij verschillende giften kregen 200 kinderen die het financieel moeilijk hebben al de kans om klassieke muziek te ontdekken. Helaas zijn er zoveel andere klasjes die nog geen steun vonden. 

Wist u dat we met 150 euro 1 klas op muzikale beleving kunnen sturen in AMUZ? 
Dat zijn 25 kinderen die vaak voor het eerst klassiek horen én beleven. 

Hoe kan u helpen? 
Door eenvoudig een gift te doen via het AMUZ Steunfonds via onderstaande knop. 
Alvast 25x bedankt om 25 fijne jeugdherinneringen mee mogelijk te maken!

Steun nu

Concreet
Voor de 1ste en 2de graad ontwikkelden AMUZ en De Veerman interactieve rondleidingen. Op een speelse wijze ontdekken kinderen van 6 en 7 jaar de muziek, de geschiedenis van het gebouw en de concertwerking van AMUZ. Via verhalen, prenten en muzische opdrachten maken kinderen van 8 en 9 jaar kennis met componisten uit het verre en nabije verleden. Voor deze rondleidingen die normaal tegen betaling aan scholen worden aangeboden, willen we 20 klassen gratis uitnodigen die niet de mogelijkheid hebben om op betalend cultuuraanbod in te tekenen.

Praktisch
Steunen kan via bovenstaande knop of via een klassieke overschrijving op de projectrekening ‘AMUZ Steunfonds’, beheerd bij de Koning Boudewijnstichting, op rekening BE10 0000 0000 0404 (BIC: BPOTBEB1) met de gestructureerde mededeling 623/3666/10094.

Giften vanaf € 40 die worden overgemaakt aan de Koning Boudewijnstichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45 %.

Copyright © 2022 AMUZ, All rights reserved.
AMUZ – Kammenstraat 81 – 2000 Antwerpen –
www.amuz.be

Door gj