Air4Six is een nieuw vocaal ensemble met sopranen Liesbeth Devos en Astrid Stockman, mezzosopraan Inez Carsauw, tenor Denzil Delaere, bariton en dirigent Joris Derder en bas Charles Dekeyser. Allemaal internationaal gevierde solozangers, maar met een gedeelde drang naar een gemeenschappelijk vocaal avontuur. Vanuit een hechte vriendschapsband en met de eigenheid van hun stemmen bereiken ze een boeiende mix van diepgravende muzikale originaliteit. 

Voor hun première in AMUZ duiken ze in de vocale erfenis van de Engelse ensembletraditie. Op het programma klinkende namen als Ralph Vaughan Williams, Edward Elgar, Benjamin Britten, Hubert Parry, maar ook aangrijpende folksongs van de Britse eilanden. 

Het concert zal live plaatsvinden in AMUZ op donderdag 3 december 2020 om 20 uur, maar gezien de huidige veiligheidsmaatregelen zonder publiek.  Wij brengen u echter graag warmte en diepgang in deze donkere tijden. Daarom nodigen we u van harte uit om dit concert vanuit uw huiskamer mee te volgen. 

Najaarsconcerten 2020 – AMUZ