UPDATE 13/03/2020 – NOVECENTO UITGESTELD

Alessandro Baricco’s monoloog wordt tot leven gebracht door Antoine Vander Auwera, ensemble Reflection en de muziek van Kurt Bikkembergs. Dit muzikale epos neemt u mee op de golven van de oceaan doorheen het leven van Danny Boodman T.D. Lemon Novecento, de grootste muzikant die ooit heeft bestaan. Een project van epische proporties dat u niet mag missen.

Novecento brengt ons bij de getuigenis van een trompettist, die in 1927, de unieke kans met beide handen heeft aangegrepen om als jonge muzikant zijn geluk te beproeven op de mysterieuze oceaanvaarder ‘Virginian’. Hij maakte deel uit van de jazzband van Novecento, die toen als pianist wereldfaam genoot en met wie hij erg bevriend raakte…

Op dinsdag 10, zaterdag 14 en zondag 15 maart kan u dit spektakel komen aanschouwen in De! Kunsthumaniora, Karel Oomsstraat 24 te Antwerpen om 19u57 – “of wanneer het leven enkel nog verre lichtjes zijn of een herinnering of een verwachting” (zondag 15.03 matinée voorstelling om 14u57).

Heeft u nog geen tickets? Bestel ze dan nu nog in voorverkoop. Wij hopen u te mogen verwelkomen tijdens deze uitzonderlijke voorstelling en wensen u veel luister- en kijkplezier toe!

Het Reflection Team


Onze zangers aan het woord

In de aanloop naar deze reeks voorstellingen werden de zangers van het ensemble uitgedaagd als nooit tevoren: gloednieuwe muziek werd uit het hoofd geleerd, interactie op het podium met acteur en andere zangers, een eigen take op het stuk, personages werden gecreëerd… 

Op onze facebookpagina kon u ontdekken wat enkele van onze zangers vinden van dit project in een korte reeks video’s. Herontdek ze nu op onze pagina. 

Koorsalon 4

Kan u er helaas niet bijzijn voor onze unieke voorstellingen in maart? Niet getreurd, op 26 april mogen we niemand minder dan Wim Henderickx ontvangen in onze zetel. Het belooft een extra speciale editie in aanloop naar de World Choir Games met uitzonderlijke muziek die deze iconische Belgische componist heeft getekend over de jaren. Mis dit koorsalon op zondag 26 april niet en hou onze website in het oog voor meer info.

Volgende editie

In de volgende editie van deze nieuwsbrief kan u genieten van een uitgebreid verslag van de Novecento voorstellingen, meer info over het opkomende koorsalon en de opkomende concerten in 2020. Wij houden u op de hoogte. Tot binnenkort.

Our mailing address is:
info@reflectionvocaal.be
vocaal ensemble Reflection
Provinciestraat 318a
Antwerpen 2018 Belgium

https://www.reflectionvocaal.com/