Dezer dagen gonst het van de bedrijvigheid in De Bijloke. De verbouwingen aan de concertzaal zitten in de eindfase, er wordt hard aan seizoen 20-21 gewerkt (vanaf 1 april online) én de concertkalender loopt intussen gewoon door. De meeste concerten in maart zijn uitverkocht, enkel voor  Brahms’ eerste pianoconcerto, een avond met Korngold en Dvořák en de symfonische familievoorstelling ‘De Leugenbaron’ zijn er nog tickets te koop.

Ook wie tijdens de openingsweek van de vernieuwde Concertzaal (6-10 mei) een feestelijke avond in het nieuwe decor wil meemaken, moet er snel bij zijn. Hieronder vind je de concerten in de openingsweek op een rijtje.

Tot binnenkort in De Bijloke!

Het Bijloke-team

lees <hier> verder

1 thought on “DE BIJLOKE – GENT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.