UPDATE 13/03/2020 – AANTAL EVENEMENTEN UIGESTELD
<KLIK HIER>

Beste leden en sympathisanten van de C-koren,

Het is nog steeds een muzikaal drukke periode!

Cantando brengt samen met de ‘slimste sopraan’ en La Passione het  Requiem van John Rutter en  Laudes van Kurt Bikkembergs op zaterdagavond 7 maart om 20 uur in Sint-Carolus Borromeuskerk en op zondagnamiddag 8 maart om 15 uur in  Sint-Lambertuskerk te Ekeren.

Op zondag 15 maart kan je 2 uitvoeringen van ‘Esta Tierra’ door Caljenté bijwonen: om 11 uur in AMUZ en om 16 uur in de Sint-Margaritakerk te Tielen.

Con Amore is volop aan het werken aan haar ‘romantische bui’ op zondagnamiddag 29 maart, ook in de Sint-Lambertuskerk te Ekeren om 15 uur.

Hieronder vind je info over ons jaarlijks Kapelconcert waaraan bij deze gelegenheid liefst vier C-koren deelnemen!

Veel leesplezier en … tot op één van onze concerten!

Jaarlijks organiseren de C-Koren samen met de parochie Sint-Lambertus Ekeren het Kapelconcert. Met dit concert dragen ze bij aan het onderhoud van de kapel, waar ze repeteren.

Dit jaar krijgt dit concert een extra “WCG2020-tintje”. WCG2020: The World Choir Games 2020, of zeg maar de Olympische Spelen voor amateurkoren loopt van 5 tot 15 juli.

Het evenement vindt tegelijkertijd plaats in Antwerpen en Gent, maar heel Vlaanderen zal kunnen meegenieten van dit gigantische koorfeest. Om en bij de 500 koren van over de hele wereld zullen hier neerstrijken en “de koormicrobe” verspreiden. Ook onze acht C-koren nemen deel aan dit mega spektakel. Deze editie van het Kapelconcert zal de WCG2020 Koorvlam ontvangen. Met een zeer gevarieerd programma willen de koren podiumervaring opdoen als voorbereiding op hun deelname aan de WCG2020. Bovendien zullen de vier koren samen het concert afsluiten met de WCG2020-hymne “Listen”, die geschreven werd door Kurt Bikkembergs.

zondag 26 april – 15 uur  – deuren 14.30 uur – Sint-Lambertuskerk – Ekeren

Klik hier voor info en tickets

Save the date

  • Zondag 5 april 2020: Cantabo wordt dertig jaar! Het koor verjaart en zingt op palmzondag in de Sint-Pauluskerk de mis om 10 uur.  
  • Zondag 5 juli 2020: in het sportpaleis: openingscermonie van de World Choir Games te Antwerpen
  • Woensdag 8 juli 2020: Vriendschapsconcert in het kader van de WCG met Cantilene, Cantando, White coffee + 3 buitenlandse koren in Schouwburg Luchtbal om 19 uur.
  • Maandag 13 juli 2020: Vriendschapsconcert met De Lambertijntjes, De Lambertijnen, Carmina, Caljenté, Con Amore en 3 buitenlandse koren in Schouwburg Luchtbal om 19 uur.
  • Vrijdagavond 28 augustus 2020: 11de editie Ekeren Zingt. Park Hof de Bist.

Steun de C-Koren met Trooper

Passeer voor je online aankopen even langs onze trooperpagina en je kan ons steunen zonder dat het jou iets kost.
Hoe het werkt, kan je hier lezen.