– 02/02/2023 – Hans Primusz –

We hebben met het project van De Lage Landenliedjes al een heel aantal voorstellingen achter de rug. Het leuke nieuws is dat er een nieuwe tournee start in september 2023 en jij misschien kan meezingen! We willen de bestaande pool van zangers graag aanvullen zodat we voor elke voorstelling een evenwichtig koor kunnen opstellen. Per voorstelling stellen we namelijk een 40-koppig koor samen op basis van ieders beschikbaarheid. Je kan je kandidaat stellen via een online auditie.

Er zijn twee repetitiedagen waar je verplicht aanwezig moet zijn, wil je deelnemen aan dit project: zondag 03/09/2023 en zondag 10/09/2023 en dat telkens van 9:30 tot 17:30 uur in Elcks Thuys, Van De Weyngaertplein 13, 2180 Ekeren.

Klik hier voor alle info over dit project.
Tips & tricks voor je auditie 
Vrijdagavond 3 maart 2023 kan je in groep oefenen aan het auditienummer. Ik help je deze avond bij je voorbereiding naar je auditie-opname.

Deze sessie is vrijblijvend en niet noodzakelijk om auditie te kunnen doen. Je eventuele aanwezigheid heeft geen invloed op de beoordeling van de auditie.

Wat komt aan bod? (Verder) oefenen van de verschillende stemmen en het samen zingen (Ideaal is als je thuis al veel hebt geluisterd naar de oefentrack van de stem die je gekozen hebt). Hoe oefen je zelfstandig? Hoe perform je het lied? Zangtechnische tips. Hoe maak je een goede auditie-opname? Elkaar hier ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Een auditie is vaak een spannende en emotionele ervaring. Hoe ga je hiermee om? Wat als je uiteindelijk niet wordt gekozen? Hoe meer je thuis al hebt kunnen luisteren naar de oefentracks, hoe meer je uit de tips & tricks-avond kan halen.

Klik hier als je graag mee komt oefenen op 3 maart. Deze sessie gaat door in Elcks Thuys, Van De Weyngaertplein 13, 2180 Ekeren.

Ik stel me kandidaat voor het Lage Landenkoor en wil dus graag auditie doen

Door gj