– 31/01/2023 – Lees <hier> de uitgebreide programmatie –

Kom je volgend weekend mee genieten van het muzikaal lekkers dat curator Anneleen Lenaerts ons dit jaar voorschotelt tijdens haar kamermuziekfestival Big Little Music? Twee concerten zijn uitverkocht, er zijn wel nog zeteltjes vrij op vrijdag (Andreas Haefliger) en zaterdag (Annelien Van Wauwe & CAROUSEL).

Zin in nog meer kamermuziek? Noteer met stip de passage van broer en zus Sergey & Lusine Khachatryan op do 16.02 in je agenda. Op deze unieke avond zie je het sterrenduo samen aan het werk in onze Concertzaal.

Liefhebbers van pianorecitals kunnen hun hart ophalen met de sublieme Tamara Stefanovich op za 18.02.

Jazzfans kunnen in februari liefst twee keer terecht in onze Concertzaal:

  • Donderdag 02.02 | Shai Maestro: de pers katapulteerde de pianist tussen poëtische jazzgrootheden als Keith Jarrett. In De Bijloke presenteert hij ‘Human’, hét album met zijn Shai Maestro Quartet. 
  • Zondag 19.02 |Aka Moon & Brussels Jazz Orchestra vieren feest: de eerste werd 30 in 2022, de tweede mag dit jaar 30 kaarsjes uitblazen. Twee keer feest!

En uiteraard is het lijstje van niet te missen concerten deze maand heel wat langer dan dit. Je vindt het hieronder.

Veel concertplezier!

Het Bijloke-team

Door gj