De Bijlokesite steunt opnieuw De Armste Week. Bestel nu via deze link een maaltijd voor 20 euro en haal hem komende donderdag 15 december af tussen 17 en 19 uur in het STAMcafé. Je 20 euro gaat integraal naar het Gents Solidariteitsfonds

En vóór het jaareinde pakken we nog één keer groots uit in de Concertzaal: Brussels Philharmonic legt Stravinski, Bartók en Skrjabin op de pupiter. Met de viool van Frank Peter Zimmermann en Kazushi Ono aan de baton kan je vrijdagavond niet meer stuk.

Zit je nog verlegen om een origineel kerstgeschenk? Geef een cadeaubon voor een concert in De Bijloke. Je bepaalt zelf de waarde en de bon is een jaar geldig.

Geniet van de feesten!

Het Bijloke-team

De Armste Week

Bestel een maaltijd voor 20 euro en steun De Armste Week! Haal je maaltijd nu donderdag af tussen 17 en 19 uur in het STAMcafé op de Bijlokesite, je 20 euro gaat integraal naar het Gents Solidariteitsfonds. Bestellen kan nu via deze link

Lees meer

Door gj