Programma oktober 2022

‘Een juweel van een zaal! Gent mag er trots op zijn!’ Zelfs de internationale stersopraan Joyce DiDonato was onder de indruk van de oudste concertzaal ter wereld, toen ze eerder deze maand op ons grote podium stond. Reden te meer om nog eens een concert mee te pikken. 

Ons oktoberprogramma ziet er uiterst gevarieerd uit. De Enigmavariaties van Elgar, iemand? Of liever een filmconcert met live polyfonie? Jazzklepper Ravi Coltrane eert zijn ouders. Zowel rijzende sterren aan het pianofirmament als Elisabeth Brauss komen langs als gevestigde waarden Alexander Melnikov en Pierre-Laurent Aimard. Ook voor het Tête-à-Tête-concert van Frederik Croene, wiens plaat 4 sterren kreeg in De Standaard, zijn nog enkele plaatsjes.

Ontdek ons volledige maandoverzicht, boek je tickets en geniet van de muziek!

Het Bijloke-team

Door gj