10 maart 2020 was een heuglijke dag voor het vocaal ensemble Reflection. We speelden met acteur Antoine Vander Auwera de première van ons eerste muziektheater ‘Novecento’, gebaseerd op het boek van Alessandro Baricco. Een spannend moment met nadien een grote ontlading door de positieve ontvangst van een volle zaal. 
Er zouden nog 2 uitvoeringen volgen maar een irreële nieuwe werkelijkheid besliste daar anders over. Onze samenleving ging een eerste keer in lock down omwille van de vele covid-besmettingen. Novecento kreeg alleen de première. 

Na een periode van 2 jaar waarin we andere mooie projecten verwezenlijkten…
– Concert: Fear not, dear friend in AMUZ
– Pop up concerten tijdens de World Choir Games in Handelsbeurs Antwerpen
– Krönungsmesse in Sint-Pauluskerk Antwerpen
– Koorsalon met Wim Henderickx als centrale gast
– Rain Requiem Jef Neve & David Van Reybrouck 
…. zijn we klaar om NOVECENTO een nieuwe start te geven.

De nieuwe speeldata zijn gekend!!!
We spelen opnieuw op 12, 14, 15 en 16 oktober 2022. De locatie is nog steeds de Betty Braem-zaal in de Kunsthumaniora, Karel Oomsstraat 24, 2018 Antwerpen.

Meer info & Tickets

Johan De Paepe vertelt over Novecento

Laat je je tickets liever opzij leggen?

We werken sinds kort met een gloednieuw platform om onze luisteraars snel en gemakkelijk tickets te laten bestellen. Wens je ze toch liever aan de kassa op te pikken? Dan kan je een mailtje sturen naar: hello@reflectionvocaal.com. Wij zorgen dat je tickets voor je klaar liggen aan de inkom. 

Steun Reflection met Trooper!

Online shoppen, een hoognodige vakantie-plannen of op zoek naar een cadeautje? Surf naar trooper.be, tik ‘reflection’ in, en begin ons te steunen! 1 tot 5% van je aankoop doneer je aan ons ensemble. Je betaalt daarbij geen euro extra. Meld je aan en je begint ons te steunen. Alvast van harte bedankt!

Volg jij ons reeds op Instagram?

Voor herinneringen aan onze concerten en om verder op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen van ons ensemble verwijzen we je met veel plezier naar onze Instagram pagina!
De voorstelling Novecento heeft ook een eigen instagrampagina. Neem snel een kijkje voor enkele sfeerbeelden tijdens de repetities, een blik achter de schermen,… @Novecento.2022

Copyright © 2022 vocaal ensemble Reflection, All rights reserved.

hello@reflectionvocaal.com
vocaal ensemble Reflection
Leeuwlantstraat 39
2100 Deurne
Belgium

Door gj