Op zaterdag 14 mei 2022 om 9 uur start de ticketverkoop voor de seizoensconcerten 22|23 ! Op zaterdag 14 mei kan u vanaf 9 uur online tickets bestellen op www.amuz.be.  Op die dag kan u tussen 10 uur en 13 uur ook aan de balie van AMUZ tickets kopen en zijn wij telefonisch bereikbaar (9 uur – 13 uur) voor technische ondersteuning bij uw online bestelling via 03 202 46 69.  Meer info over online tickets bestellen vindt u hier

Wij hopen alvast u te mogen verwelkomen!

Het AMUZ-team

Naar de concerten

Keuzestress?
Neem zeker een kijkje bij onze abonnementen! 

Laat u verrassen door onze keuze en ontdek voor u nog onbekende parels! Niet alleen wij, maar ook artiest in residentie Reinoud Van Mechelen maakte voor u een selectie, met de concerten die hij zelf zingt, maar ook deze die hij u aanbeveelt!  Bovendien geniet u met een abonnement 20 % korting op de inbegrepen concerten. 

Naar de abonnementen

Door gj