22 MEI 2022 – 15U00 –

Bestel nu je tickets voor dit exclusieve koorsalon met Wim Henderickx

Vandaag gaat de nieuwe opera van Wim Henderickx in première! Met ‘De Bekeerlinge’ vertaalde hij het uitzonderlijke verhaal van Stefan Hertmans naar muziek. In zijn partituur vloeien op symbiotische wijze invloeden vanuit de westerse oude muziek, het modernisme en de filmmuziek samen met zowel Joodse alsook Arabische tradities. 

Tijdens het koorsalon op zondag 22 mei gaan we in op de wereld en inspiratie van Wim in een muzikaal interview met deze componist. Gastheer Rudy Tambuyser gaat in gesprek, ensemble Reflection zorgt voor muzikale ondersteuning onder leiding van Patrick Windmolders. Een uitzonderlijke voorstelling die in een ontspannen sfeer dieper ingaat op het leven en het werk van deze componist.

Mis deze uitzonderlijke namiddag niet en bestel hieronder je tickets online! 

bestel je tickets

Nieuw e-mailadres
Zit je met vragen voor het ensemble? Ambities om met ons mee te zingen? Of wil je ons simpelweg een bericht sturen? Dan kan je van je laten horen via het vernieuwde e-mailadres: hello@reflectionvocaal.com
 
Steun Reflection met Trooper!
Online shoppen, een hoognodige vakantie-plannen of op zoek naar een cadeautje? Surf naar trooper.be, tik ‘reflection’ in, en begin ons te steunen! 1 tot 5% van je aankoop doneer je aan ons ensemble. Je betaalt daarbij geen euro extra. Meld je aan en je begint ons te steunen. Alvast van harte bedankt!
En volg ons op instagram!
Voor herinneringen aan onze concerten en om verder op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen van ons ensemble verwijzen we je met veel plezier naar onze Instagram pagina!

Door gj