• 07/10/2021
  • STEUNFONDS AMUZ
Beste muziekliefhebber,

Wij hopen dat u ten volle geniet van onze muziek, en dat u dat luisterplezier ook graag deelt. Dankzij een gift krijgen kinderen die het financieel moeilijk hebben de kans om klassieke muziek in AMUZ te ontdekken. Steunt u ons initiatief? 

Concreet
Voor een reeks van vijf muzikale verkenningen worden concerten uit de seizoensprogrammering geselecteerd. Onder begeleiding van een muziekpedagoog en in interactie met de muzikanten worden kinderen van de 3de graad ondergedompeld in het klassieke repertoire en zijn context: instrumentarium, samenspel, tijdsgeest, emoties, verbeelding en concertbeleving.

Voor de 1ste en 2de graad ontwikkelden AMUZ en De Veerman interactieve rondleidingen. Op een speelse wijze ontdekken kinderen van 6 en 7 jaar de muziek, de geschiedenis van het gebouw en de concertwerking van AMUZ. Via verhalen, prenten en muzische opdrachten maken kinderen van 8 en 9 jaar kennis met componisten uit het verre en nabije verleden. Voor deze rondleidingen die normaal tegen betaling aan scholen worden aangeboden, willen we 20 klassen gratis uitnodigen die niet de mogelijkheid hebben om op betalend cultuuraanbod in te tekenen.

Praktisch
Steunen kan via onderstaande knop of via een klassieke overschrijving op de projectrekening ‘AMUZ Steunfonds’, beheerd bij de Koning Boudewijnstichting, op rekening BE10 0000 0000 0404 (BIC: BPOTBEB1) met de gestructureerde mededeling 623/3666/10094. Giften vanaf € 40 die worden overgemaakt aan de Koning Boudewijnstichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45 %.
Steun nu
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is igwca8u8-1024x1024.jpgDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is leynbk9b-1024x1024.jpg

Copyright © 2021 AMUZ, All rights reserved.
AMUZ – Kammenstraat 81 – 2000 Antwerpen – www.amuz.be

Door gj