VRIJDAG 25 DEC 2020 OM 12:00
OP ATV – TV OOST – atv.be

Harpiste Anneleen Lenaerts. Het Antwerp Symphony Orchestra. De sfeervolle Carolus Borromeuskerk. Heerlijke muziek van Händel, Mozart, Haydn, Bach en Grandjany. Ons jaarlijkse kerstconcert is een te mooie traditie om zomaar voorbij te laten gaan. Dus gingen we vorige week samen met een cameraploeg aan de slag en maakten een prachtige opname van het kerstconcert in de Carolus Borromeuskerk.

Het kerstconcert vanuit Carolus Borromeus wordt op vrijdag 25 december om 12:00 uitgezonden op ATV en TV Oost. Op het tijdstip van de tv-uitzending is het concert ook online te bekijken via de livestream op www.atv.be.

Praktische info

vr 25.12.2020 – 12:00
ATV en TV Oost

Livestream op www.atv.be (via de knop LIVE rechts bovenaan)

Opnames en streaming

Volgens de huidige maatregelen mag het orkest wel samen repeteren en spelen achter gesloten deuren. We bekijken momenteel alle opties om onze komende concerten op te nemen of te streamen.

In deze nieuwsbrief en op onze social media-kanalen (FacebookInstagram) vind je steeds het laatste nieuws hierover.

NIEUW – Podium 19

De zeven Vlaamse Kunstinstellingen lanceren samen Podium 19: een nieuw cultuurkanaal, op tv en online. 

Podium 19 wordt een gezamenlijke, virtuele zaal waar, zolang we de impact van het coronavirus voelen, nieuwe producties uit de vele Vlaamse cultuurhuizen getoond zullen worden. Je kan elke dag genieten van een breed en divers aanbod uit de podiumkunsten, stuk voor stuk projecten uit de programmatie van de culturele organisaties in Vlaanderen.

Podium 19 start de uitzendingen in de derde week van januari. Ook onze opnames zullen te zien zijn op Podium 19. Je vindt dit nieuwe kanaal terug op kanaal 19 bij Proximus en op kanaal 99 bij Telenet.  

Surf voor meer info naar www.podium19.be

===================================================

Doe een bijzondere ervaring cadeau
Een concert in de beste klassieke concertzaal van het land

  • Je bepaalt zelf de waarde van het cadeau.
  • Je hebt de keuze uit een pdf die je kan doorsturen/printen of een luxeversie in cadeauverpakking die je zelf kan afgeven.
  • De cadeaubon blijft 1 jaar geldig en kan zowel online als aan de ticketbalie ingewisseld worden voor concerttickets van het Antwerp Symphony Orchestra in Antwerpen.

Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen.

Door gj