• 15/12/2020 – GENT – LIVESTREAM
Beste muziekliefhebber,

Dan open je een prachtige nieuwe zaal in september, blijven die comfortabele zitjes helaas opnieuw leeg dezer dagen. Maar dat betekent niet dat er geen muziek klinkt in het oudste concertgebouw ter wereld, integendeel. Heel wat artiesten profiteren van de uitmuntende akoestiek om cd-opnames te maken. We bieden ze maar wat graag ons podium en onze knowhow aan.

We streamen ook concerten live naar je living, voor een zacht prijsje of zelfs gratis. Nu zaterdag is er een rechtstreekse livestream van Brussels Jazz Orchestra. En de derde editie van Big Little Music, ons succesvolle kamermuziekfestival met curator Anneleen Lenaerts, kun je online volledig live beleven op 29, 30 en 31 januari.

Maar eerst is het nog tijd voor een bijzondere kerstvoorstelling van Symfonieorkest Vlaanderen en sopraan Lore Binon onder leiding van Dirk Brossé. Zelfs acteur Wouter Bruneel en poppenspeler Dirk De Strooper zetten tijdens de opnames deze week De Bijloke op stelten. Het resultaat kun je van kerstavond tot oudejaar bekijken op VRT.nu, Klara.be en de Klara-app. Helemaal gratis.

Geniet ervan!

Het Bijloke-team

>NOG MEER INFORMATIE KLIK HIER<

Brussels Jazz Orchestra (Livestream)
Best of-set van een Belgische bigband van wereldklasse
za 19 dec 2020 20:00

Door gj