VAARWEL 2020!

Het is te lang geleden dat we jullie hebben bereikt met nieuws. We waren ongeduldig aan het uitkijken naar een positieve noot. Helaas bleef die uit. De hele culturele sector moest noodgedwongen op de pauzeknop drukken en daarmee was de stille hoop die we deze zomer koesterden, verdwenen. Wij laten het jaar achter ons en kijken terug naar een schitterende première van Novecento en een mooi lichtpuntje met een uitvoering van het Requiem van Mozart in oktober. Hieronder kan u enkele beelden van het voorbije jaar bekijken.

Nu blikken we vooruit op een heel aantal projecten voor het nieuwe jaar. We hopen onze partituren in 2021 terug op te pikken en jullie wederom onvergetelijke momenten te bieden. 

Indien u tickets had aangeschaft voor de Novecento concerten, blijven deze gelden naar de komende uitvoeringen toe. Van zodra we de data kunnen bekend maken, wordt u als eerste gecontacteerd. Dat een herneming van Novecento zal doorgaan van zodra het mag en kan, staat vast!

Draagt u Reflection een warm hart toe tijdens de komende feestdagen? Ontdek dan hieronder hoe u ons kan steunen door anderen gelukkig te maken! Alvast bedankt. 

Wij wensen u van harte een prachtig eindejaar toe. Laat muziek u leiden en sterken doorheen eenzame of moeilijke momenten. Wij kijken mee met u uit naar een jaar waar we de draad opnieuw kunnen oppikken!

Het Reflection Team

Steun Reflection met Trooper!

Ga naar trooper.be, tik ‘reflection’ in en begin ons te steunen! Een pakje bestellen bij bol.com, coolblue, hema…, takeout bestellen, of toch al een reisje booken voor volgend jaar = 1 tot 5% van je aankoop doneren aan ons ensemble! Je betaalt geen euro extra! In tijden waar het winkelen wordt afgeraden en mensen zich moeten keren naar online oplossingen is dit de ideale manier om ons voourit te helpen.

Meld je aan en begin ons te steunen. Het gaat vanzelf en je helpt ons er enorm mee vooruit! Alvast van harte bedankt en veel plezier met de eindejaarsinkopen met behulp van Trooper en Vocaal Ensemble Reflection. Nogmaals wensen we jullie fantastische eindejaarsfeesten toe ! Geniet ervan, zoveel het maar kan!

Enkele indrukken van het voorbije jaar

Enkele impressies van 2020 met dank aan © Andreas Van de Maele, Thomas Sear en de organisatie van Bach to the Future

Copyright © 2020 vocaal ensemble Reflection, All rights reserved.
Our mailing address is:
info@reflectionvocaal.be
vocaal ensemble Reflection
Provinciestraat 318a
Antwerpen 2018 Belgium

https://www.reflectionvocaal.com/