UPDATE 30/10/2020

Beste muziekliefhebber, 

De geldende veiligheidsmaatregelen worden minstens tot 13 december verlengd. AMUZ zal daarom tot 31 december de deuren sluiten. We delen het besef dat de draagkracht van de zorg en ieders gezondheid nu absolute prioriteit heeft. 

We willen iedereen bedanken die de voorbije maanden ongelooflijk hard gewerkt heeft om onze voorstellingen veilig te laten verlopen. En we willen in de eerste plaats u, ons publiek, bedanken voor uw vertrouwen. Maar in de huidige omstandigheden is mensen live bijeen brengen jammer genoeg weer even niet meer mogelijk. Ticketkopers worden persoonlijk gecontacteerd voor de administratieve afhandeling.  Wij hopen opnieuw op uw begrip voor deze bijzondere situatie die buiten onze controle ligt.

Om getroffen muzikanten mee te kunnen ondersteunen, opende AMUZ samen met de Koning Boudewijnstichting een projectrekening. De weg is nog lang en daarom hopen we op de financiële steun van iedereen die muziek een warm hart toedraagt.  Met uw gift engageren we Belgische muzikanten voor een reeks digitale concerten. Tot eind 2020 geven giften vanaf € 40 aan het Steunfonds een belastingvermindering van 60 % op het werkelijk gestorte bedrag.

Steunfonds Belgische artiesten: meer lezen

Wij wensen u en onze muzikanten een goede gezondheid en blijven samen met u uitkijken naar betere tijden. 

 Het AMUZ-team


UPDATE 28/10/2020

In de strijd tegen COVID-19 heeft de ministerraad gisteravond beslist om de cultuurhuizen te sluiten. Geen fijne, maar wel een begrijpelijke maatregel, want we moeten samen alles op alles zetten om het virus te verslaan. Er is geen einddatum voorzien, maar de maatregelen gelden voorlopig minstens tot en met 19 november.

De concerten van Lieselot De Wilde & Elise Simoens, VOCES8, Sophie Gent & Maude Gratton, en de familievoorstelling Wolf worden geannuleerd. Ticketkopers worden persoonlijk gecontacteerd voor de administratieve afhandeling. 

We hopen dat u gezond blijft en kijken ernaar uit om opnieuw met u te kunnen genieten van muziek in AMUZ.

Het AMUZ-team

Steunfonds Belgische artiesten: meer lezen


23/10/2020

In de strijd tegen COVID-19 heeft het Overlegcomité vandaag ook de coronaregels op het vlak van culturele evenementen in lijn gebracht met alarmniveau 4. 

Een van die maatregelen houdt in dat we vanaf vandaag 1,5 m afstand tussen de concertbezoekers moeten voorzien. Hierdoor wordt onze zaalcapaciteit beperkter en om die afstand te kunnen garanderen, hebben we beslist om de ticketverkoop voor het najaar af te sluiten. We voorzien wel een wachtlijst bij elk concert waarop kan worden ingetekend.  

De maatregelen gelden voorlopig tot 19 november en kunnen ook invloed hebben op de komende concerten. Volgende week bekijken we dit verder in detail met alle betrokken partijen, en brengen we alle tickethouders persoonlijk op de hoogte.

De voorbije weken hebben we u op onze concerten kunnen ontvangen met opvolging van alle veiligheidsmaatregelen. We blijven de vinger aan de pols houden en hebben er alle vertrouwen in dat we u een veilige en aangename concertervaring kunnen blijven bezorgen. 

We hopen dat u gezond blijft en kijken ernaar uit om met u te kunnen blijven genieten van muziek in AMUZ.

Het AMUZ-team

Copyright © 2020 AMUZ, All rights reserved.

AMUZ – Kammenstraat 81 – 2000 Antwerpen – www.amuz.be
Info & tickets: +32 (0)3 292 36 80 

Door gj