Yvan Guilini, bekend om zijn prachtige melodieën heeft z’n sporen reeds verdiend met verschillende hits, zoals Winter Memories, Romantica, Long Time ago,… maar ook zijn laatste album Music Forever werd in tal van landen gedraaid op radio. Songs zoals Mélancolie, Don’t take my Dream away, Happiness, Sunny Groove en zelfs de dance versie van Fatamorgana werden gepromoot met een videoclip die in verschillende landen TV haalden.

Speciaal voor de Kerst wordt er dit jaar een song gereleased, opgenomen met een echte big band. De titel is dan ook “Big Band is back in Town”. een up-tempo Jazzy swing nummer dat perfect past in de kerstsfeer, maar ook kan gedraaid worden op andere momenten in het jaar en wordt doorgetrokken naar volgend jaar. Nog maar eens een bewijs dat Yvan Guilini naast het componeren van echte mélodieën, straight from the Heart, zowat alle stijlen van muziek beheerst.

Check it out.
Big Band is back in Town
Composed, produced by Yvan Guilini
ISRC BE Z90 23 88888 song
ISRC BE 590 23 88888 Videoclip
You Tube https://youtu.be/LRGAjoTZDM0
spotify https://open.spotify.com/album/6X7CGlAJEx0QMmzKPPw8nv
Label Game Records
Executive Producer Carolina Guilini
Publisher Game International Publishing/Carolina Guilini


En ook dit nog als toemaatje van dezelfde platenfirma Game Records van Carolina Guilini.

Richinello Christmas Girl

Christmas Girl van Richinello is een zeer sterke X-mas song die zijn sporen reeds verdiende in de 90ties. De Groep Richinello, zijnde Ricky Marques en Nello Muto namen deze zelfgeschreven track op in de Faith Studio samen met producer Dennis Dwyer in London. De sound is tijdloos en mag zich gerust meten met de grote X-mas songs zoals Last Christmas van Wham.

In 1996 tourde de groep door de UK waar ze diverse radio en tv optredens deden. De originele song werd er dan ook gedraaid op verschillende radio’s en haalde zelfs de playlist van Radio 2 (BBC). Vandaag releasen we de geremasterde track digitaal zodat iedereen kan genieten van deze prachtige tijdloze track die samen gaat met een prachtige videoclip gemaakt door www.cameraworks.be.

Dit is ook een ode aan onze producer Dennis Dwyer die spijtig genoeg 2 jaar geleden plots overleden is.
Song ISRC BE-Z90-23-44444
Clip ISRC BE-590-23-44444
Link You Tube https://youtu.be/hLkPMyoGhXk
Link Spotify https://open.spotify.com/album/2A1rgYNJNLZi0yBQIEOJct
Composed by Henrique Marques, Jozef Mast
Written by Henrique Marques, Jozef Mast, Nello Muto
Produced by Dennis Dwyer@Faith Studio London
Executive Producer Carolina Guilini
Label Game Records
Publisher Game International Publishing/Carolina Guilini

Door gj