Natuurlijk staat Côté Jardin op zondag 28 mei al met stip in je agenda. Maar vanaf vandaag ontdek je ook het schoon volk dat die dag op ons podium staat via onze website. Hét signaal om nog meer schoon volk mee te nemen naar de gezelligste muzikale picknick van Gent: nodig je vrienden uit via het Facebook-evenement.

Ook in onze Concertzaal zie je de komende weken nog schoon volk aan het werk. Met Ian Bostridge (za 29.04) strikte het Belgische ensemble Oxalys een van de beroemdste tenoren van het moment. Aangrijpende Engelse liederen maken het concert voor hun dertigste verjaardag helemaal onvergetelijk. Lees hier het artikel

Op vrijdag 12 mei brengen 34 anderstalige jongeren uit een Gentse school dan weer de Belgische première van een meesterwerk op de oude Gantoise-site. Ontdek waarom ‘Teenage Lontano’ een bijzonder plekje in ons hart inneemt.

In de kalender hieronder krijg je een volledig overzicht van alle moois voor de komende weken.

Tot binnenkort!

Het team van Muziekcentrum De Bijloke

PS: Vragen over het seizoen 23 | 24? Hier vind je alle praktische info, zoals de startdata van de ticketverkoop, hoe je een abonnement koopt of Vriend wordt, onze prijsformules en veel meer.

Door gj