-VOCE & ORGANO-

Daar gaan we weer! Na vorig jaar het stemmige clair-obscur van de Venetiaanse muziek te hebben verkend, nodigt het festival Voce et Organo U graag uit voor zijn nieuw seizoen, dat nu al rijk en melodieus, subtiel en luisterrijk belooft te worden, in één woord: hemels!

En om u naar de zevende hemel te brengen, wat is er beter dan de stem van engelen? “Vox angeli” is precies waar Voce et Organo dit jaar uw oren mee gaat strelen! Vier momenten van gratie en verheffing, zachtheid die transformeert, zuiverheid en delicatesse van een teruggevonden paradijs.

Wij zien u graag tegemoet op 6, 8, 9 en 14 september 2023 in het gouden decor van de Onze Lieve Vrouw-ter-Kapellekerk hartje Brussels. Met, als hoogtepunt, het inhuldigingsconcert van het pas gerestaureerde Schijvenorgel!

Nog een jaar dankzij uw steun!

We komen binnenkort bij u terug met de details van het programma. Voorlopig nodigen wij u uit om uw lidmaatschap van Voce et Organo te verlengen.

In 2022 mochten we bijna 500 toeschouwers verwelkomen tijdens de 4 concerten van het festival, dankzij uw steun!

Ter herinnering, als lid geniet u een voorkeurstarief voor de concerten.

Gelieve uw bijdrage te storten op de rekening :
IBAN BE20 7512 1165 5656     BIC AXAB BE22
Gewoon lid: 15,00 €
Koppels: 25,00 €
Steunend lid: vanaf 30,00 €
Erelid: vanaf 60,00 €

 Wij danken u voor uw vertrouwen en loyaliteit en zien u graag terug in september om finesse af te stemmen op het sublieme!

Copyright © 2023 Voce et Organo, All rights reserved.

Voce et Organo – Bodenbroekstraat 6 – 1000 Brussel

Door gj