– dinsdag 18 april 2023 om 20 uur –

Sinds vele jaren gaat het Militair Provinciecommando Antwerpen de uitdaging aan om buiten haar comfortzone te treden door een benefietconcert te organiseren.

Graag nodigt de militaire provinciecommandant van Antwerpen, Luitenant-kolonel van het Vliegwezen LENIERE Johan, militair administrateur, en zijn voorganger, Kolonel stafbrevethouder RYCKEBOSCH Rudi, u uit op het 37e Lenteconcert dat doorgaat op 18 april 2023.

Verzekerd dat ook deze editie zal swingen. Een internationaal duo ondersteund door de muziekkapel van de Marine zal u onderdompelen in de muziek van Frank Sinatra en Michael Bublé. Ambiance verzekerd!

Naast de aanwezigheid van ons trouw publiek, hangt het welslagen van het concert echter af van onze sponsors. Het doel blijft immers om met de opbrengst enkele goede doelen uit de provincie Antwerpen te steunen. U leest er hieronder alles over.

Naar jaarlijkse traditie rekenen we opnieuw op uw gulle en massale steun! Wees er snel bij!


Muzikaal programma

Swingen met Frank Sinatra & Michael Bublé
The Royal Band of the Belgian Navy
voor het eerst samen met Douglas & Rosenberg


Rechtstreekse inschrijvingslink

Betaling 55 EUR pp: Rekeningnummer op naam van Bijzondere diensten Lenteconcert BE68 9795 4750 0034 met vermelding naam ( of naam van de zaak/ vereniging)

Door gj