Zing met ons mee

Op 25 januari 2020houden we opnieuw audities! Een unieke kans om je aan te sluiten bij dit ensemble. Hieronder enkele ervaringen van onze nieuwe stemmen binnen de groep: 

De naam van Vocaal Ensemble Reflection, draagt veel kwaliteiten in zich. Als zanger wordt er een ware zelfreflectie verwacht om op gebied van techniek, inleving, interpretatie en uitvoering, op hoog niveau een bijdrage aan je collega-zangers en aan het muzikale resultaat te kunnen leveren. Het verrijkt bovendien jezelf als muzikant. Tijdens het repetitieproces spiegelt dirigent Patrick Windmolders in elk muziekstuk de stijl, leefwereld en denkwijze van de mens in de betreffende tijd, waardoor drama, literatuur, maar ook menselijke deugden, ondeugden, kwetsbaarheid en humor in elk concert hun overtuigende plaats vinden. Dat maakt het zingen in Reflection telkens tot een afwisselende, inspirerende én rijke ervaring. Naast een professionele samenwerking heerst er tevens een zeer amicale sfeer onder de zangers. De leden van Reflection zijn stuk voor stuk uiterst goede en gedreven (semi)professionele zangers met oor en oog voor musiceren, elkaar én het publiek.
Merel Magali Cox

Reflection is een warme groep waar ik me helemaal welkom voel. De 2 projecten die ik meegezongen heb waren 2 gevarieerde programma’s, een fijne ervaring  voor een koorzanger. Reflection daagt me uit om op korte termijn een programma in te studeren en op die manier tijdens de repetities samen met goede zangers muziek te maken. Heerlijk is dat.
Tine Geens

Schrijf je zo snel mogelijk in via onderstaande link.
Wij kijken uit naar jullie applicaties.

zing met ons mee

Door gj