PROGRAMMA AUGUSTUS 2021 – foto @ De Bijloke Muziekcentrum –

LOD muziektheater en Muziekcentrum De Bijloke bundelen opnieuw de krachten voor de tweede editie van Bijloke Wonderland. Een zomers kunstenfestival op de Bijlokesite van 10 tot en met 29 augustus. Samen met SPECTRA, STAM, Paard van Troje en Kunstencentrum Vooruit, les ballets C de la B, KASK en Ontroerend Goed.

Bijloke Wonderland brengt een uitgebreid en divers programma van jazz, klassiek, hedendaags, (muziek)theater en literatuur in een intiem en coronaproof format. De concerten en literaire voorstellingen zijn gratis en worden in onze zomerbar gepresenteerd: onder de feërieke strechtent, en met mogelijkheid tot eten en drinken. Het (muziek)theater speelt op 5 verschillende binnen- en buitenpodia op de Bijlokesite.


Kortom, het is veel te veel om hier op te noemen, maar ga vooral op ontdekkingstocht door het programma op www.bijlokewonderland.be en reserveer je plaatsen!

Tot op Bijloke Wonderland!
Het Bijloke-team

Door gj