Vrijdag 30 april is International Jazz Day, reden genoeg om in april onze focus op de jazz te leggen. Noteer nu vrijdag 2 april met stip in je agenda: meester-gitarist Philip Catherine – voor de gelegenheid begeleid door een percussionist en liefst twee pianisten – komt zijn ‘Two Pianos Project‘ live op ons podium brengen. We bieden het concert aan als livestream via Soundofghent.be (ticketprijs 5 EUR).

Daarnaast laten we jonge artiesten volop repeteren, creëren en experimenteren in De Bijloke, zij aan zij met grote namen als Philippe Thuriot en Louis Sclavis. Bovendien toveren we ons Kraakhuis om tot een broeierige underground jazzclub, waar Bram De Looze, Robin Verheyen en de Amerikaanse drummer Joey Baron tekenen voor live recording sessions met hun bejubelde project MiXMONK.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van interviews of video-opnames van die sessies? Volg ons dan op Facebook of hou onze website in de gaten.

Jazzy groet!

Het Bijloke-team

>MEER INFORMATIE OVER ‘TWO PIANOS PROJECT'<

Door gj