– 21/01/2021 –

Beste muziekliefhebber,

Zoals je op de livestream ontdekte, bruiste De Bijloke zondag. Maar ook na het nieuwjaarsconcert van Stad Gent is er leven in ons Muziekcentrum: cd-opnames, repetities of voorbereidingen voor andere concerten die we uitzenden.

Was dit je eerste kennismaking met De Bijloke, neem dan zeker een kijkje op onze website. Je vindt er ons programma of leest er meer over onze vernieuwde zaal en de 800 jaar oude geschiedenis van het gebouw. (Kijktip: de mini-docu over de renovatie van De Bijloke tot state-of-the-art concertzaal.)

En tot we onze deuren weer kunnen openzwaaien, kan je genieten van onze livestreams op SoundofGhent: ons internationale kamermuziekfestival Big Little MusicSymfonieorkest Vlaanderen en Hannes Minnaar met werk van Ravel, de meesterlijke Bach door Mahan Esfahani en een passage van jazzpianist Bram De Looze.

Wil je op de hoogte blijven van onze concerten en andere wilde plannen? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief of ons gratis papieren magazine via een online Bijloke-account.

Nogmaals bedankt dat jullie erbij waren op het nieuwjaarsconcert van Stad Gent en hopelijk tot in betere tijden in Muziekcentrum De Bijloke!

Het team van De Bijloke

<voorstellingen>

Door gj