– 10/01/2021 –

Beste wensen voor 2021! We wensen jullie een muzikaal en gezond 2021 en hopen jullie snel terug te zien. Er zijn heel wat projecten  die staan te wachten om uitgevoerd te worden: Novecento, een herneming van onze koorsalons, naast een heleboel muzikale ideëen die even on hold staan. We kijken hoopvol uit naar de toekomst, maar nu kijken we alvast met plezier terug naar de hoogtepunten van de voorbije jaren! 

Reflecties

In dit jubileumjaar blikken we terug aan de hand van de verhalen van zangers,muzikanten, dirigenten, gasten… die in de voorbije 15 jaar schitterende ervaringen beleefden met het ensemble. Met beelden, citaten en interviews kan u samen met ons de hoogtepunten over de voorbije jaren herbeleven. Eveneens hopen we dit jaar af te sluiten met een muzikale noot. Meer info volgt binnenkort. Intussen kan u al enkele reacties terugvinden op onze Facebookpagina en via Instagram.  

We kijken samen met u uit naar een jaar waarin we de muzikale draad opnieuw kunnen oppikken en houden u op de hoogte van onze activiteiten. Een prachtig jaar toegewenst en tot binnenkort!

Het Reflection Team

Steun Reflection met Trooper!

Een pakje bestellen bij bol.com, coolblue, hema…, een lekkere takeout, wat nieuwe muziek in huis halen of een reisje boeken… Ook in 2021 shoppen we massaal online. Dankzij Trooper kan je met je online aankopen ons ensemble steunen, bovendien betaalt geen euro extra.

Ga naar https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/reflection, kies je favoriete webshop en begin ons te steunen! Met deze kleine moeite kan je ons enorm vooruit helpen in het realiseren van onze muzikale projecten!

Alvast van harte bedankt en veel plezier met je aankopen namens Vocaal Ensemble Reflection. 

Copyright © 2021 vocaal ensemble Reflection, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@reflectionvocaal.be
vocaal ensemble Reflection
Provinciestraat 318a
Antwerpen 2018
Belgium
Add us to your address book

Door gj