De tranen sprongen ons in de ogen bij de eerste repetitie van Symfonieorkest Vlaanderen in onze splinternieuwe Concertzaal. Ook dirigente Kristiina Poska was in de wolken: ‘De uitzonderlijke akoestiek laat het orkest schitteren op zijn mooist.’ We kunnen niet wachten om je te verwelkomen. Hou 4, 5 en 6 september alvast vrij voor ons feestelijke openingsweekend, het programma maken we in augustus bekend. 

In afwachting daarvan verwelkomen we je graag in onze binnentuin voor het intieme zomerfestival Bijloke Wonderland van 1 augustus tot 13 september. Door het grote succes zijn er nog maar voor enkele voorstellingen tickets, je vindt ze in het lijstje hieronder.

En last but not least: in september kan het nieuwe seizoen in onze splinternieuwe zaal van start gaan. Omdat we de coronasituatie op de voet volgen en we alle geldende veiligheidsregels strikt opvolgen, houden we geen normale voorverkoop maar werken we met een reservatieperiode vanaf 17 augustus voor concerten in september en oktober. Pas na 1 september zullen we die reservaties bevestigen, afhankelijk van de dan geldende regels. Het voordeel: tussen 17 augustus en 1 september heb je rustig de tijd om je voorkeuren door te geven. Lees hier meer.

Op 17 augustus gaat ons onthaal weer open. We wensen je intussen een heerlijke vakantie toe.

Klik <hier> voor meer informatie over de voorstellingen.

Tot gauw!

Het Bijloke-Team

Door gj