Ons fonkelnieuwe seizoen 20 | 21 staat op onze website, onze papieren gids is uit, en nu al staat vast: dit wordt een droom van een seizoen. Binnenkort heeft De Bijloke een state-of-the-art Concertzaal, een nieuwe artistieke visie én nieuwe gezelschappen in residentie. Noem het gerust een nieuw Muziekcentrum.

Artistiek coördinator Tom Janssens reflecteerde over die nieuwe visie in februari argeloos onder de titel ‘I want my time with you’. Een paar weken later sloeg de coronacrisis toe, en nu klinkt die slagzin als een cri du coeur, luider en relevanter dan ooit.

Dus ja, dit zijn harde tijden met geannuleerde concerten en een lopend seizoen dat abrupt ten einde kwam. Maar nee, we laten er het hoofd niet bij hangen. Integendeel, achter de schermen werken we volop diverse scenario’s uit en we maken ons sterk dat ons unieke concertcomplex het straks toelaat om luisteraars te ontvangen op een veilige manier, die ook garant staat voor een volwaardige, hetzij alternatieve concertbeleving. Lees er maar onze boodschap aan onze bezoekers op na.

Hoe we precies concerten zullen kunnen aanbieden vanaf september, weten we nu nog niet. Maar laat dat je niet tegenhouden om alvast te dromen en het programma te ontdekken zoals we het gepland hebben. Zodra de coronaregels voor cultuur bekend zijn, werken we het seizoen en de bijhorende ticketverkoop praktisch uit en vind je de actuele concertlijst in de agenda.

En voor nu: ontdek, droom en geniet!

Seizoen 20 | 21 online
De Bijloke na corona: kop op! Een boodschap voor onze bezoekers
Beste Bijloke-bezoeker, ‘I want my time with you.’ Onder die slagzin vatten we enkele maanden geleden de nieuwe artistieke koers van ons al even nieuwe Muziekcentrum samen.

Lees meer

Met de steun van De Vlaamse Gemeenschap, Stad Gent en de Nationale Loterij.
VRAGEN? Godshuizenlaan 2, 9000 Gent | T +32 (0)9 323 61 00 | E tickets@debijloke.be

Door gj