Samen met Chiro Tempo maken de C-Koren weer sfeer in Hof De Bist. Met duizenden anderen de klassiekers meezingen – luidkeels alstublieft – en dan de stem blussen voor de volgende hit. 

Ook Wim Soutaer smeert zijn stembanden voor de gelegenheid. De wereld draait dan misschien door, maar die zomer gaat nooit voorbij met Wim op het podium. 

En als het regent, schuil ik wel bij jou.

25 augustus vanaf 19.30 uur
Hof De Bist
gratis inkom!


Nieuwsbrief C-Koren Ekeren vzw                           augustus 2023

Beste koorfans,

Zo midden in de zomer hebben we geen concerten aan te kondigen. Onze jeugd is net terug van een geslaagd Koorkamp. We zijn allemaal in vakantiemodus en kunnen de festivalletjes afschuimen. 
Als er één avond is die je zeker niet mag missen, is het Ekeren Zingt! Ambiance verzekerd, niet het klassieke koorrepertoire, en elke keer je de toog passeert, steun je de C-Koren!


Voor wie ook tijdens de vakantie graag naar gregoriaans luistert: Cantabo is uitgenodigd om op 27 augustus om 11 uur de hoogmis te zingen in de St-Michiels en St-Goedelekathedraal. En onze hoofdstad heeft nog troeven, je kan er meteen een dagje Brussel van maken.  
Op 16 september 2023 zijn er opnieuw Kasteelfeesten in het Veltwijckpark in Ekeren.

Vanuit de C-Koren zal dit jaar Con Amore deelnemen, met korte optredens om 14.30 en 16 uur

Noteer alvast in je agenda

  • Op woensdag 1 november 2023 zingt Cantabo vespers van Allerheiligen in de Abdij van Affligem in het kader van Ad Vesperas.
  • Op vrijdag 10 november 2023 zingen Cantando, Cantilene en Cantabo een concert in de Antwerpse kathedraal met als hoofdwerk het Requiem van Maurice Duruflé.
  • Op zondag 26 november 2023 zingt Cantabo, samen met Jo Hermans (jazzbugel) en Bart Wuilmus (orgel) Mixture – the Night Sessions in de Sint-Waldetrudiskerk in Herentals.
  • Op zaterdag 10 en zondag 11 februari 2024 zingen alle C-Koren samen een jubileumconcert voor hun 55-jarig bestaan in de Blauwe Zaal van de Singel.

Meer info volgt in een volgende nieuwsbrief!

Passeer voor je online aankopen even langs onze trooperpagina en je kan ons steunen zonder dat het jou iets kost.
Hoe het werkt, kan je hier lezen.

Copyright © 2023 C-Koren Ekeren vzw, Alle rechten voorbehouden.

C-Koren Ekeren vzw –
Steenstraat 2 – 2180 Ekeren – Belgium

Door gj