Klik hier als je hen deze woorden wil horen zingen.

Kies zelf. Ofwel bekijk je het hele filmpje ofwel bekijk je enkel de beelden vanaf 00:54 tot 1:03. Dit filmpje werd opgenomen in het onlangs geopende KMSKA, in de zaal waar het schilderij “God de Vader met zingende engelen” van Hans Memling hangt, samen met zeer oude muziekinstrumenten. In het midden van de zaal staat er een interactieve computer en daar kan je een hoofdtelefoon op je hoofd zetten en luisteren en kijken naar een film opgenomen door productiehuis De Chinezen. Het KMSKA heeft namelijk opdracht gegeven aan componist Noah Thys en aan het koor Amaranthe om geïnspireerd door het schilderij van Hans Memling een lied te componeren/zingen. 

TIP: kom zondag 6/11 naar het concert in AMUZ om 11.00 uur en breng in de namiddag een bezoek aan het KMSKA om Hans Memlings schilderij “God de Vader met zingende engelen” met je eigen ogen te bekijken.


Kunt u niet altijd aanwezig zijn op onze concerten, dan kunt u ons toch steunen door (een veelvoud van) 50 euro over te maken op onze rekening BE46 8334 7136 8736 met vermelding “Steun + naam, adres, mailadres waarop we je kunnen contacteren”. 

Per 50 euro heeft u recht op twee concerttickets.

Klik hier voor meer info over tickets en abonnementen


Copyright © 2022 KOORLINK vzw, All rights reserved.

Door gj